Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

OKEM KOLOKRÁMU - Ňumi u zpovědi

Vytvořeno08.01.2013
Přestup Ňumiho do týmu Brentjens Superior není žádným tajemstvím, přinášíme krátký rozhovor, který vznikl během vánoční "sešn" na dráze v pražském Motole. Ty a Brentjens. Co se v jeho teamu (krom tvýho příchodu) oproti loňsku změnilo? Sponzoři? Závodníci? Program? Asi nejviditelnější změnou bylo ukončení spolupráce s fialovou kravičkou Milka, a tak na příští rok už nebude tým Brentjens k vidění ve fialových barvách. Osobně mě to trochu mrzí, protože patřím mezi skalní příznivce této Alpské ikony. Na rok 2013 budeme k vidění v černo-bílé, pod názvem Superior Brentjens. trenink draha, Kolokram, Motol, Praha, 2012 © Rob Trnka Na kolo značky Superior se Jirka vrací po roce. V galerii pod článkem přinášíme detailní fotografie jeho stroje. Ty a osobní sponzoři. Kdo navíc tě podporuje pro rok 2013? I nadále budu mít podporu z našeho severu, a tak budu moct jezdit již druhou sezónu s erbem Svijan v srdci a křídly Kolokrámu. Ty a Superior. Po roce se vracíš na SUPa. Je to pro tebe rozdíl proti Meridě, nebo je to jedno? Komponenty? Tréninkový kontra závodní kolo? Klasicky jsem plný superlativů jako každý, kdo má něco nového, opravdové rozdíly však poznám až při závodech. Na sezónu budu mít tréninkové a závodní kolo, to bude jistě nezanedbatelnou výhodou u někoho, jako jsem já. gg Pevný karbonoý 29" SUP ve specifikaci Factory Team není součástí standardní nabídky značky. Využívá komponenty SRAM XX v kombinaci s vidlicí a brzdami německé značky Magura. Ty a následující rok. Podělíš se o tvůj program na 2013? Kde začneš a na co cílíš? Změnil jsi něco v přípravě? Jde vše podle plánu? Zimní příprava zůstává stejná jako v loňském roce, vyhovovala mi a proto jedu podle nastaveného modelu i letos. První start na mě čeká na jubilejním ročníku Cape Epic, který pojedu s Hansem Beckingem. Doufám, že se Hansem nepopravíme hned prvním závodem a že budeme moct závodit i na ostatních závodech. Třeba na světových pohárech, Alpentour nebo vybraných podnicích Českém poháru. Ty a trénink. Potkali jsme se teď v Motolský bublině. Jak vlastně probíhá zimní příprava Jirky Nováka? Bublina byla příjemnou změnou mezi svátky. Už jsem musel zastavit neustálý přísun cukroví. Od listopadu najíždím objem, na kole se dá, a tak mu dávám přednost před jizerskou magistrálou. Byl jsem také před Vánocemi na Mallorce, kam se opět vrátím i po novém roce. Zatím to je pouze jen o hodinách objemového tréninku. Je čas a tak není kam spěchat. Buď Sup! Zdar jak sviňa, Ňůmi [gallery link="file" ids="4896,4912,4895,4897,4898,4899,4900,4901,4902,4903,4904,4905,4906,4907,4908,4909,4910,4911,4913,4914">

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies