Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Michal Soukup bronzový na Rampušákovi

Vytvořeno30.06.2011
Na třetí díl maratonské silniční serie 53x11 ve Štítech na Šumpersku, známý Rampušák, odcestovala vzhledem k nedaleko probíhajícímu mistrovství ČR pouze trojice našich závodníků. Ačkoliv by se zdálo, že tým zde bude oslaben, Michal Soukup vybojoval na dlouhé 190 km trati výborné 3. místo, které podtrhl svým 10. místem Libor Janoušek a i Tomáš Maršík s 20. místem může být nakonec spokojen.Michal si v uplynulém týdnu odpočinul a hned to bylo znát. "Na startu bylo pouze 11 stupňů a po 10 km začalo dokonce  pršet. Na první kopec v Polsku odjel Swaczyna, ale na vrcholu soupání byl dojet. Ze sjezdu asi na 70. km poté ujelo asi 8 lidí. Naše skupina celkem spolupracovala, a tak jsme odjetou skupinku  dojeli až na 110. km, to už ale bez Tomáše Maršíka. Počasí se tou dobou zlepšovalo  a já se začal rozjíždět.  V kopci po kostkách, který se dříve jezdil jako poslední před cílem a kde s námi jel ještě Libor Janoušek, se balík roztrhal a v 8 lidech, kde jsem byl bohužel už z týmu sám, jsme dorazili i pod poslední kopec v Tatenicích, kde začal nastupovat Petr Novák z Alltrainingu. Nakonec jsme tam zůstali jen tři, já, Novák a Čer. Od půlky předposledního kopce jsem však chytil křeče, které jsem celý 5 kilometrový sjezd rozhýbával. V závěrečné stojce do cíle pak Čer přespurtoval Nováka a já s křečemi nikým neohrožený dojel na 3. místě."

Výsledky 190 km:

    • ČER Tomáš  (BMC racing team) , čas 5:28:24.0
    • NOVÁK Petr  (Alltraining-Lawi) ,  + 0:00:01.2
    • SOUKUP Michal  (CK Kolokrám-Svjany)  + 0:00:25.8
    • KEJVAL Luboš (TJ AGRO KOLÍN)   + 0:01:28.7
    • SWACZYNA Petr (CK Feso Petřvald)  + 0:02:43.7
10. JANOUŠEK Libor (CK Kolokram-Svijany) , + 0:06:38.2 20. MARŠIK Tomáš  (CK Kolokrám-Svijany), + 0:20:49,5

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies